KlosterMultiservice

Røjklitvej 12
6950 Ringkøbing
TlF: 2860 7512
Mail: KlosterMultiservice@vme.dk
CVR: 27236154

Algebehandling Herning og omegn

Vi udfører algebehandling i Herning og omegn. 

 
Hvad er en algebehandling:
 
Algebehandling er en påførsel af algemiddel på den flade du ønsker at få behandlet. Hvadenten det er grønne eller gule alger eller mos, så slipper du hurtigt af med de grimme alger på dit tag. Algebehandlingen virker også på mos, svamp, lav og andet skidt der gror på taget.

Når du skal have foretaget en algebehandling, så er det skpnsomt, idet vi ikke skal op på taget for at behandle. Vi laver alt arbejde fra jorden, så vi undgår beskadige taget under påførslen af algemidlet.

 
Hvorfor vente med algebehandling?
 
Der er absolut ikke nogen grund til at vente med algebehandling af sit tag eller terraase. Jo længere tid du venter, jo sværere er det at bekæmpe algerne, og få en flot overflade tilbage. Det er som sagt altid nemmere at forebygge end at helbrede. Er skaden sket og man ikke kan få bugt med algerne i 1. omgang, så kan du bestille en behandling mere året efter.
 
Med algebehandling skal man have tålmodighed, idet vind og vejr er med til at fjerne algerne fra taget når først algemidlet har virket. 
 

Dit tag kan godt se forholdsvis rent ud i tørvejr, men ser man derimod taget når det er vådt, vil man tydeligt kunne se hvor slemt taget er angrebet.


Hvornår kan man algebehandle taget

Vi algebehandler fra marts til november. Dette er alt efter vejr, men der er to simple krav til algebehandling og det er frostfrit vejr samt tørvejr.
 
 
Vidste du, at....
 
- Stråtag også kan og skal algebehandles. Hvis stråene holdes våde og fugtige af mos og andet på taget, så ødelægges stråene og tagets levetid forkortes. Derfor skal du sørge for at få algebehandlet dit stråtag.
 
- Tagpap skal ligeledes algebehandles da de små sten som sidder i tagpappet begynder at løsne sig og falde af, hvis ikke man får algebehandlet sit tagpap. De små sten som sidder i tagpappet er med til at beskyttet pappet så det kan fungere længst mulig. Sørg derfor for, at få algebehandlet dit tagpap.
 
Vi algebehandler ligeledes træfacader, murfacader og andre overflader som er angrebet af alger.
 
Ring på 28607512 for et uforpligtende tilbud.
 
Læs mere om fliserensning i Herning og omegn
 
KlosterMultiservice | CVR: 27236154 | Røjklitvej 12, 6950 Ringkøbing  | Tlf.: +45 2860 7512 | Klostermultiservice@vme.dk